Verzendzakken

 1. Home
 2. Verzenden
 3. Verzendzakken

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kleur
Tearstrip
Type doos

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Verzendzakken

  Verzendzakken zijn tegenwoordig een veel verkocht product. Webwinkels, postorderbedrijven van vooral kledingwinkels verpakken en/of verzenden zo veilig hun artikelen. Je product blijft op deze manier kras, spatvrij en luchtdicht. Je hebt webshopbags heb je in verschillende maten: 250 x325+40 mm, 500×450+50 mm, 500×450+70 mm

  Met een verzendzak verzend je gemakkelijk je producten naar de klant. Verzendzakken zijn vanwege de prijs een populaire verzendmethode. In verhouding met een kartonnen doos is naast dat een verzendzak voordeliger in aanschaf is, neemt het ook minder ruimte in beslag. De handling van een verzendzak is ook vele malen sneller. Bij Ace verpakkingen verkopen we papieren en plastic verzendzakken.

  Goedkope  verzendzakken

  Onze plastic verzendzakken zijn LDPE COEX verzendzakken , dat willen zeggen dat ze zijn opgebouwd uit 2 lagen plastic. Voordeel hiervan is dat ze steviger zijn dan eenlaags plastic( LDPE). Onze COEX verzendzakken zijn zwart aan de binnenkant en wit aan de buitenkant zodat de verzendzak geen licht doorlaat en de inhoud niet zichtbaar is. Onze COEX zakken zijn voorzien van een permanente plakstrip die dus goed stevig dicht blijft zitten tijdens het transport.

  Bedrukken Verzendzak

  Bij Ace Verpakkingen is het mogelijk om de COEX zakken te laten bedrukken of te bestellen in een andere kleur. Veel webshopbedrijven kiezen ervoor om zo hun merkbekendheid te vergroten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

  Welke producten kan je versturen met een plastic verzendzak?

  Alle producten die niet breekbaar/kwetsbaar zijn kan je versturen met een plastic verzendzak. Voor het verzenden van textiel/kleding worden COEX zakken het meest gebruikt.

  Duurzame verzendzakken

  Ben je op zoek naar duurzame verzendzakken? Dan zijn de papieren verzendzakken een goede keus. De Do Good Bag is een nieuwe generatie papieren verzendzakken. Met deze bag reduceren we, hergebruiken en recyclen we waarvoor we samen iets terug kunnen doen voor de wereld. Het formaat is flexible en past zicht aan de inhoud aan waardoor er minder lucht wordt ‘verpakt’. De verzendzakken zijn herbruikbaar dankzij de extra retourstrip. Verder is de paieren verzendzak voorzien van een zelfklevende strip en tearstrip.