Afdekken en beschermen

 1. Home
 2. Afdekken en beschermen

FILTERS

Sorteren op
Branche
Lengte
Breedte
Kleur
I'm Green

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Afdekken en Beschermen

  Heb je een webwinkel, verhuisbedrijf of magazijn? Om producten zo goed mogelijk te beschermen en in perfecte staat bij de klant te krijgen, zijn afdekmaterialen en beschermmaterialen nodig.

  Meubels en matrassen zijn tijdens het opbergen of verhuizen snel en eenvoudig beschermd met behulp van verhuishoezen  zoals: matrashoezen, stoelhoezen en bankhoezen. Een zachte en sterke verhuisdekens dienen als alternatief of extra bescherming. Bijkomend voordeel hiervan is dat zo’n verhuisdeken veelvoudig kan worden hergebruikt.

  Om vloeren te beschermen tijdens een verbouwing, schilder- of renovatiewerkzaamheden zijn Poynite platen duurzaam, functioneel en praktisch. Deze platen helpen snel en efficiënt te werken. Polynite Platen zij te hergebruiken en zorgen zo voor een vermindering van de CO2 en Stikstof reducering. Stucloper van glad karton behoort tot de meest gebruikte afdekmaterialen.

  Door lege ruimtes in verpakkingen op te vullen met verschillende soorten opvulmaterialen, voorkom je dat producten gaan schuiven en beschadigen. In ons assortiment hieronder kies je uit verschillende soorten materialen voor het afdekken en beschermen van producten. Variërend van inpak/opvulpapier tot vloerbescherming.