Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Verzenden

 1. Home
 2. Verzenden

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kleur
Tearstrip
Type doos

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Verzendartikelen en meer

  Als webshop eigenaar wil je dat je producten onbeschadigd aankomen bij de klant. Ook wil je dat het inpakproces makkelijk en snel is.

  Verzenddozen vormen een belangrijk onderdeel van de logistiek binnen een bedrijf. Het is daarom verstandig om goed na te denken over het type verzenddozen dat je wilt bestellen. Ben je op zoek naar  verzenddozen die door de brievenbus passen? Verstuur je waardevolle spullen die niet mogen beschadigen? Of wil je het werk van uw inpakkers of bezorgers zo gemakkelijk mogelijk maken?

  Ace Verpakkingen heeft een groot aanbod aan verzendartikelen. Voor elke verzendklus hebben we een geschikt product.

  Autolock Verzenddozen

  Onze autolock verzenddozen zijn er in verschillende formaten en allemaal voorzien van een sterke plakstrip. Hebben wij een verzenddoos niet in ons assortiment? Bel of mail ons gerust, niet al onze verzend dozen staan online.

  Naast verzenddozen hebben we ook een ruime voorraad verzendenveloppen, paklijsten, webshopbags, gripzakken en meer. Bestel vandaag nog. U kunt rekenen op een snelle verzending!

  WAT PAST DOOR DE BRIEVENBUS?

  Het maximale wat past door de brievenbus is een verzendverpakking van 38 x 26.5 x 3.2 cm. met een maximaal gewicht van 2 kilo. Voor het versturen van brievenbuspakketten hebben wij diverse soorten verzendverpakkingen die door de brievenbus passen.

  BRIEVENBUSDOZEN

  De brievenbus verzenddoos valt onder de categorie brievenbuspost. Brievenbusdozen nemen weinig ruimte in beslag en zijn gemakkelijk in elkaar te vouwen. Ideaal voor het versturen van kleding, boeken, accessoires en andere items.

  DE ENVELOBOX

  De Envelobox is een slimme oplossing op het gebied van verzendverpakkingen. Met de envelobox pak je tot wel 5 x sneller in. Een brievenbusdoos moet je eerst in elkaar vouwen en bij deze box hoef je alleen de plakstrip dicht te plakken. Zo heb je een aanzienelijke tijdswinst en ook voor de prijs hoef je het niet te laten.

  VERZENDENVELOPPEN VAN GOLFKARTON

  Verzendenveloppen van golfkarton voorzien van een krachtige zelfklevende strip en een handige tearstrip voor het eenvoudig openen. Uitstekend geschikt voor het snel, veilig verzenden van catalogi, boeken, kalenders, CD/DVD’s en andere materialen.

  WIKKEL(BOEK)VERPAKKINGEN

  Wikkel(boek)verpakking zijn voorzien van extra hoekbescherming. De  fixeerconstructie en stand-up functie houden de inhoud tijdens het verpakken op de plaats. De wikkelverpakkingen hebben een variabele vulhoogte. Tot een vulhoogte tot 3 cm past deze stevige boekverpakking ook door de brievenbus. De boekverpakkingen zijn voorzien van krachtige zelfklevende strip en handige tearstrip voor het eenvoudig openen.

  Naast verzenddozen hebben we ook verzendenveloppen, paklijsten, webshopbags, gripzakken en meer. Bestel vandaag nog. U kunt rekenen op een snelle verzending!