Folie

 1. Home
 2. Folie

FILTERS

Sorteren op
Branche
Lengte
Breedte
MU
Kleur
I'm Green

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Bescherm je producten tijdens transport en opslag

  Ben je op zoek naar wikkelfolie transparant / zwart / palletwikkelfolie / stretchfolie /rekwikkelfolie / sealfolie / palletfolie? Ace Verpakkingen heeft een ruim aanbod.

  Ace verpakkingen heeft diverse soorten Folies in het assortiment zoals Handwikkelfolie, luchtkussenfolie en eco folie.

  Wikkelfolies worden over het algemeen wordt gebruikt voor het stabiliseren van palletzendingen, tijdens transport en opslag. Handwikkelfolie is sterk en gebruik je voor het inwikkelen van lichte tot zware goederen. Onze handwikkelfolies hebben we in verschillende uitvoeringen. Zo hebben we zwarte wikkelfolie en transparante wikkelfolie. Onze folies zijn verkrijgbaar in 17, 20 mu en 17 mu.

  Luchtkussenfolie beschermt je producten tijdens transport, opslag, verhuizing en verzending. luchtkussenfolie is zacht soepel en neemt goed de vorm aan van je producten.  Je wikkelt het gemakkelijk om je kwetsbare en breekbare spullen heen voordat je ze je in een doos stopt. Door de dubbele laag met lucht gevulde noppen werkt het zeer schok afwerend.

  Onze groene keus voor wikkelfolie is de FutureStretch is een LDPE rekfolie die met speciale Nano technologie is geproduceerd. Dit betekend een 21 laags folie, maar geheel van LDPE gemaakt dus makkelijk te recyclen. Door een speciaal productie proces kan de rekfolie extra dun gemaakt worden, 12 micron in plaats van de standaard folie met 20 micron, maar wel de specificaties behouden die nodig zijn om deze folie te gebruiken, zoals rekbaarheid, flexibiliteit en  helderheid. De folie is erg sterk en heeft een hoge doorprikweerstand. Door gebruik van minder grondstoffen kunnen er meer rollen vervoerd worden per pallet wat weer CO2 verminderend is Ook met de verwerking, bij de eindverbruiker, van deze FutureStretch wordt er minder kilo verpakking verbruikt wat ook weer milieubesparend werkt. De folie is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

  Advies nodig of Kan je niet vinden wat je zoekt? Niet ons gehele assortiment staat online. Bel of mail gerust en misschien kunnen we je alsnog helpen.