Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Dozen

 1. Home
 2. Dozen

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kwaliteit karton
Kleur
Type
Opdruk
Handgrepen

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Kartonnen dozen

  Ace Verpakkingen heeft een groot assortiment aan kartonnen dozen zoals dozen voor het transport van bloemen en planten, verhuisdozen, webshopdozen, verzenddozen, brievenbusdozen en Amerikaanse vouwdozen.

  Amerikaanse vouwdozen

  Amerikaanse vouwdozen zijn perfecte kartonnen dozen om producten in te vervoeren, te verzenden en op te slaan. Door zijn vele toepassingsmogelijkheden en de voordelige prijs is het de meest gebruikte doos door zowel consumenten als bedrijven.

  Amerikaanse vouwdozen met rillijnen

  Amerikaanse vouwdoos met variabele vulhoogte d.m.v. handige rillijn(en) is de ideale doos om verschillende producten te vervoeren, te verzenden en op te slaan.

  Ga je verhuizen?

  Onze verhuisdozen worden ook gebruikt door de professionele verhuismarkt, dus van hoge kwaliteit. Klik dan hier om naar onze verhuisartikelen te gaan.

  Verzenddozen

  Als webshopeigenaar heb je bij Ace Verpakkingen een grote keus: van webshopdozen tot en met brievenbusdozen. Hier kan je alles vinden voor je webshop. Onze webshopdozen/postdozen hebben een zelfklevende plakstrip en vaak een openscheurperforatie strip. Deze dozen zijn uitermate geschikt voor e-commerce doeleinde. De doos is makkelijk op te zetten en laat zich eenvoudig sluiten door de plakstrip. Hierdoor verkort je het inpakproces.

  Vragen over onze kartonen dozen? Stuur een mailtje naar info@aceverpakkingen.nl of bel naar of 085-7600879