Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Amerikaanse Vouwdozen

 1. Home
 2. Dozen
 3. Amerikaanse Vouwdozen

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kwaliteit karton
Kleur
Type
Opdruk
Handgrepen

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  De Amerikaanse Vouwdoos

  De Amerikaanse vouwdoos is de perfecte doos om producten te vervoeren, te verzenden en op te slaan. Door zijn vele toepassingsmogelijkheden en de voordelige prijs is het de meest gebruikte doos door zowel consumenten als bedrijven. Een Amerikaanse vouwdoos is een vouwbare doos van golfkarton die aan de onder- en bovenkant dichtgevouwen kan worden en sluit ze eenvoudig af met tape. De dozen zijn er in verschillende formaten en diktes. Zo kan je effectief je producten verzenden, opslaan en vervoeren.

  Voordelig Amerikaanse vouwdozen bestellen

  Ace Verpakkingen verkoopt ook kleine aantallen dozen. 30 Amerikaanse vouwdozen bestellen is ook mogelijk. Dit is handig voor als je veel verschillende producten verkoopt in je webshop. Wil je een pallet Amerikaanse Vouwdozen kopen, maar dan in verschillende formaten? Dat kan ook bij Ace Verpakkingen, neem dan contact op met onze klantenservice.

  Amerikaanse vouwdozen met rillijnen.

  Ook handig als je verschillende producten wilt versturen zijn de Amerikaanse vouwdozen met rillijnen. Amerikaanse vouwdoos met rillijnen hebben een variabele vulhoogte d.m.v. handige rillijn. De ideale doos om verschillende producten te vervoeren, te verzenden en op te slaan. Onze meest verkochte doos met rillijnen is de 320 x 230 x 160 mm.

  Kwaliteit Amerikaanse vouwdozen

  Ace Verpakkingen verkoopt Amerikaanse Vouwdozen in verschillende karton diktes. Sommige artikelen zijn wat zwaarder of hebben net wat meer bescherming nodig. Dan zijn Amerikaanse Vouwdozen met een dikte van BC golfkarton, BE golfkarton of EB golfkarton een verstandige keuze.

  Formaten Amerikaanse vouwdozen

  Via de filters op onze site kom je al snel uit de juiste formaat doos. Zit het formaat Amerikaanse Vouwdoos wat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op, niet al onze dozen staan online.