Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

TARIEVEN EN VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen boven de €75,00 rekenen wij geen verzendkosten. Voor bestellingen lager dan €75,00 bedragen de verzendkosten in Nederland €6.95 inclusief btw.

Levertijd Pakketpost

Pakketpost bestellingen die op een werkdag voor 12.00 uur zijn gedaan, worden de dezelfde werkdag verzonden. Afhankelijk van de pakketdienst worden de pakketten meestal binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. De levertijd in België is een dag langer. In verband met drukte bij de pakketdiensten kan de bestelling soms iets langer duren dan normaal.

Je bestelling kan uit meerdere pakketten bestaan en op verschillende tijdstippen worden bezorgd. In de mail die je ontvangt van DPD krijg je per pakket een Track&Trace code.

Kan ik bij het bestelproces voor  een tijdvak kiezen?

Onze pakketten verzenden wij met DPD, en wij hebben geen invloed op de bezorgtijden.  Wel kunt u met de Track & Trace code je voorkeuren wijzigen op de site van de vervoerder DPD. Je kan dan zelf bepalen wanneer en waar je je pakket wilt ontvangen.

Pakket volgen

Als je online iets koopt, wil je je aankoop natuurlijk zo snel mogelijk ontvangen. Zodra je pakket is aangemeld bij DPD ontvang je de track en trace. MyDPD is het nieuwe portaal van DPD waar je jouw pakket kan volgen. Het portaal geeft volledig inzicht in de DPD-pakketten die onderweg naar je toe zijn. Dankzij de Live-tracking kan je precies zien waar jouw pakket is. En weet je waar en hoe laat je pakket geleverd wordt. En veranderen de plannen? Dan kan je via myDPD de bezorging gemakkelijk aanpassen. Een ander adres, een andere datum, neerzettoestemming of bezorging in een Pickup parcelshop? Met myDPD is het zo geregeld.

Zaterdaglevering

Zaterdaglevering is alleen mogelijk voor particulieren. DPD levert je pakketten in Nederland (excl. Waddeneilanden) ook op zaterdag. Wanneer je pakket niet op zaterdag bezorgd kan worden, bijvoorbeeld omdat je niet thuis was, dan wordt het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw uitgeleverd.

Levertijd Pallet verzendingen

Pallet verzendingen versturen we met DHL. Na je aankoop wordt (mits op voorraad) je  bestelling de volgende werkdag meegegeven aan DHL en de daaropvolgende dag bezorgd. Voor de levertijd van een palletverzendig naar Belgie nemen we altijd even contact op met besteller.

Palletverzendingen aan particulieren kunnen alleen doorgang vinden als het adres bereikbaar is met een vrachtwagen.

Zaterdag levering Pallets

Zaterdaglevering van Pallets is niet mogelijk. DHL levert alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag.