Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

TARIEVEN EN VERZENDKOSTEN

Voor bestellingen boven de € 100,00 rekenen wij geen verzendkosten in Nederland. Voor bestellingen lager dan € 100,00 bedragen de verzendkosten in Nederland € 6.95 inclusief btw en in Belgie € 8,95 inclusief btw.

Levertijd Pakketpost

Pakketpost bestellingen die op een werkdag voor 14.00 uur zijn gedaan, worden de dezelfde werkdag verzonden. Afhankelijk van de pakketdienst worden de pakketten meestal binnen 1 a 2 werkdagen bezorgd. In verband met drukte bij de pakketdiensten kan de bestelling soms iets langer duren dan normaal.

Je bestelling kan uit meerdere pakketten bestaan en op verschillende tijdstippen worden bezorgd. In de mail die je ontvangt van DPD krijg je per pakket een Track&Trace code.

Kan ik bij het bestelproces voor  een tijdvak kiezen?

Onze pakketten verzenden wij met DPD, en wij hebben geen invloed op de bezorgtijden.  Wel kunt u met de Track & Trace code je voorkeuren wijzigen op de site van de vervoerder DPD. Je kan dan zelf bepalen wanneer en waar je je pakket wilt ontvangen.

Pakket volgen

DPD informeert de ontvanger over het tijdvak (Predict) Met Predict krijgt de ontvanger een dag voor de bezorging een e-mail, met de melding dat het pakket de volgende werkdag wordt bezorgd. Op de bezorg dag krijgt de ontvanger een e-mail met het tijdvak van de bezorging, op 1 uur nauwkeurig.

Zaterdaglevering

Zaterdaglevering is alleen mogelijk voor particulieren. DPD levert je pakketten in Nederland (excl. Waddeneilanden) ook op zaterdag. Wanneer je pakket niet op zaterdag bezorgd kan worden, bijvoorbeeld omdat je niet thuis was, dan wordt het pakket de eerstvolgende werkdag opnieuw uitgeleverd.

Levering Eilanden

Wil je je pakket laten bezorgen op één van de eilanden: Ameland, Terschelling, Vlieland en Schiermonnikoog leveren. Via de webshop is dat helaas nog niet mogelijk.

Levertijd Pallet verzendingen

Pallet verzendingen versturen we met DHL. Na je aankoop wordt (mits op voorraad) je  bestelling de volgende werkdag meegegeven aan DHL en de daaropvolgende dag worden bezorgd. Voor de levertijd van een palletverzendig naar Belgie nemen we altijd even contact op met besteller.

Levering volgen?

Van DHL ontvang je via de mail een Track & Trace bericht (kijk ook even in je spam). Bezorgtijden kunnen bij de vervoerder niet aangegeven of gewijzigd worden. Zorg dat je op de dag van bezorging aanwezig bent. Bij niet thuis wordt er € 65,- extra in rekening gebracht.

Palletverzendingen aan particulieren kunnen alleen doorgang vinden als het adres bereikbaar is met een vrachtwagen.

Zaterdaglevering Pallets

Zaterdaglevering van Pallets is niet mogelijk. DHL levert alleen op werkdagen van maandag t/m vrijdag.

Menu