Autolock verzenddozen

 1. Home
 2. Dozen
 3. Autolock verzenddozen

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kwaliteit karton
Kleur
Type
Opdruk
Handgrepen

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Autlock verzenddozen

  De makkelijkste manier van inpakken en verzenden doe je met autolock verzenddozen, ook wel webshopdozen genoemd. Onze autolock verzenddozen zijn allemaal voorzien van een sterke plakstrip en bodem die zichzelf openvouwt (autolock). Voordeel is dat je de handling veel sneller is. Je hoeft de verzenddoos niet in elkaar hoeft te vouwen en je hebt dan ook  geen tape en-of tapedispenser nodig.Openscheurperforatie strip

  Onzewebshopdozen zijn voor de ontvanger gemakkelijk te openen dankzij de  openscheurperforatie strip. De WEBSHOPDOOS 180 X 120 X 100 MM B-GOLF  heeft vanwege de de dubbele plakstrip ook 2 openscheurperforatiestrips.

  Verzendoos met rillijnen

  De meest praktische webshopdoos die wij verkopen is de WEBSHOPDOOS 229 X 164 X 50-115 MM MET RILLIJNEN Dankzij de handige rillijnen is deze verzenddoos geschikt voor het verzenden van goederen van verschillende formaten. De webshopdoos kan je aanpassen van 50 mm t/m 115 mm. Ideaal als je verschillende producten verzend en niet een al te grote voorraad verschillende verzenddozen in huis wilt hebben. Zo kan je ook groter inkopen en dat scheelt ook vaak weer in de prijs.

  Ben je op zoek naar een andere webshopdoos en zie je deze niet op aceverpakkingen.nl staan? Bel of mail gerust. Niet al onze artikelen staan online.