Handwikkelfolie

 1. Home
 2. Folie
 3. Handwikkelfolie

FILTERS

Sorteren op
Branche
Lengte
Breedte
MU
Kleur
I'm Green

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Handwikkelfolie wordt gebruikt voor het stabiliseren van palletzendingen, tijdens transport en opslag. Handwikkelfolie is sterk en gebruik je voor het inwikkelen van lichte tot zware goederen.

  Bij het omwikkelen rek je de stretchfolie iets uit. Wikkelfolie heeft een plakkende binnenkant waardoor het makkelijk hecht aan de producten. De buitenkant is gladder zodat de volgende laag die erom heen wikkelt ook weer beter hecht/plakt. De stretchfolie krimpt na het wikkelen terug, waardoor de goederen stevig tegen elkaar aan worden gedrukt. Je voorkomt hiermee dat producten op de pallet verschuiven of omvallen.

  Ter bescherming van waardevolle ladingen wordt vaak zwarte folie gebruikt. Door de zwarte wikkelfolie is het namelijk niet zichtbaar welk product er op de pallet zit.

  Om losse artikelen te bundelen adviseren wij de mini rollen wikkelfolie, ook wel handy wraps genoemd. Deze minirollen van 10 cm zijn makkelijk te gebruiken met de hand of de daarvoor bestemde dispenser

  Ben je op zoek naar wikkelfolie transparant / zwart / palletwikkelfolie / stretchfolie /rekwikkelfolie / sealfolie / palletfolie. Ace Verpakkingen heeft verschillende wikkelfolies in het assortiment. Klik hier voor ons assortiment wikkelfolies. Kan je niet vinden wat je zoekt?  Niet ons gehele assortiment staat online. Bel of mail gerust en kunnen we je wellicht alsnog helpen.