Verhuisdozen

 1. Home
 2. Verhuisartikelen
 3. Verhuisdozen

FILTERS

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  De beste verhuisdozen
  We krijgen van consumenten vaak de vraag wat de beste verhuisdozen zijn. Wij vinden uiteraard de verhuisdozen met dubbel golfkarton het beste zijn. Dubbel golf heeft een goede schok werende werking en een groot draagvermogen.

  Autolock verhuisdozen
  Daarnaast heb je als consument ook nog de keus uit plak, autolock en vouwdozen. Professionele Verhuizers kiezen meestal voor autolock dozen. Het werkt snel en makkelijk en je kan de doos vele keren gebruiken. Het grootste voordeel van autolock verhuisdozen is toch wel het gebruiksgemak. Je hebt geen tape nodig, je hoeft de dozen niet te vouwen en zijn in nog geen seconde op te zetten en plat te maken. Ace Verpakkingen verkoopt verschillende autolock verhuisdozen. Klik hier voor alle autolock verhuisdozen.

  Voordelige Verhuisdoos
  Er zijn ook mensen die liever een verhuisdoos zelf dicht tapen. De plakdozen hebben als voordeel dat ze wat voordeliger zijn. De Amerikaanse vouwdoos 500 x 300 x 40 mm is een geschikte voordelige verhuisdoos. Wat betreft stevigheid en draagvermogen doet deze goedkope doos niet onder voor de autolock verhuisdozen. Tape de doos goed dicht en je hebt een sterke, dubbelgolf kartonnen verhuisdoos met een draagkracht van 50 kilo.

  Verhuismaterialen
  Ook voor alle bijkomende verhuis benodigdheden heeft Ace Verpakkingen alles in huis voor een geslaagde verhuizing. Denk aan noppenfolie. Wikkelfolie, tape, verhuisdekens, , wikkelfolie, tape, garderobedozen, schilderij boxen, inpakpapier, etiketten etc.