Verhuisdekens

 1. Home
 2. Verhuisartikelen
 3. Verhuisdekens

FILTERS

Productcategorieën

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Welke verhuisdekens gebruik je voor een verhuizing?

  De traditionele verhuisdekens, ook wel streepdekens of pakdekens genoemd zijn onmisbaar tijdens een verhuizing.  Erkende Verhuizer gebruikt maar liefst 50 streepdekens tijdens een verhuizing? Verhuisdekens beschermen je meubels tijdens vervoer en opslag en worden het meest gebruikt als je tijdens het verhuizen of opslag  je meubels gaat stapelen.

  Professionele kwaliteit

  Onze verhuisdekens zijn gemaakt van premium kwaliteit. Ze zijn stevig en zwaar. Ze zijn per stuk verkrijgbaar of in een handige en voordelige bundel van 15 stuks. 

  Voordelige verhuisdekens

  Omdat wij als groothandel groot in kunnen kopen kunnen wij streepdekens scherp aanbieden aan de consument. Opslagdekens koop je al voor € 4,35

  Verschil verhuisdeken en opslagdeken

  Een verhuisdeken is geweven waardoor ze sterker en dikker zijn dan een opslagdeken. Heb je zware of kostbare spullen te verhuizen dan zijn de geweven dekens de juiste keus.

  Opslagdekens zijn zijn gestikt en minder sterk dan onze verhuisdekens en zijn zoals de naam als zegt meer geschikt voor opslag. Ideaal voor het afdekken van opgeslagen spullen. Onze opslagdekens zijn ook verkrijgbaar in een voordelige bundel.

  Hoe lang gaat een premium verhuisdeken mee?

  Een verhuisdeken is duurzaam in gebruik en zijn meerdere keren te gebruiken. De dekens kan je ook eenvoudig wassen in de wasmachine. Zo kan je ze gemakkelijk schoon en fris hergebruiken.

  Formaten

  Het formaat van een verhuisdeken is: 150 x 2 meter en heeft het gewichtvan 1350 gram. Het formaat van een opslagdeken is ook 150 x 2 meter.

  Heb je vragen of wil je grote hoeveelheden bestellen? Bel of mail gerust!