Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Postdozen

 1. Home
 2. Verzenden
 3. Postdozen

FILTERS

Productcategorieën
Lengte
Breedte
Hoogte
Kleur
Tearstrip
Type doos

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Postdozen

  Postdozen zijn dankzij de dubbelgevouwen zijkant sterke verzenddozen en worden de producten veilig vevoerd. Naast deze sterke eigenschap hebben postdozen ook een mooie en representatieve uitstraling. Voor het in elkaar vouwen van de postdoos heb je geen tape nodig.

  Formaten Postdoos

  Ace verpakkingen verkoopt twee formaten: 220 x 155 x 60 mm en 315 x 215 x 120 mm

  Past een postdoos in de brievenbus?

  Een postdoos past niet door de brievenbus. De maximale hoogte voor brievenbuspost is 3,2 cm. Postdozen zijn hoger dan 3,2 cm. Als je op zoek bent naar verzendverpakkingen die door de brievenbus passen? Klik dan hier.

  Liever een autolock verzenddoos?

  De makkelijkste manier van inpakken en verzenden doe je met autolock verzenddozen, ook wel webshopdozen genoemd. Onze autolock verzenddozen zijn allemaal voorzien van een sterke plakstrip en bodem die zichzelf openvouwt (autolock). Voordeel is dat je de handling veel sneller is. Je hoeft de verzenddoos niet in elkaar te vouwen en je hebt dan ook geen tape en-of een tapedispenser nodig.

  Voordeliger alternatief verzenddoos

  Hen je een startende webshop of wil je kosten besparen op je verpakkingskosten? Dan zijn de Amerikaanse vouwdozen een voordelige alternatief. Amerikaanse Vouwdozen heb je in vele soorten en maten en zijn goedkoper dan de Postdoos. Kijk ook eens naar de Amerikaanse vouwdozen met rilijnen. Deze verzenddozen kan je gemakkelijk in hoogte aanpassen.

  Kan je op onze site niet de doos vinden die je zoekt? Neem dan contact met ons op. Niet al onze producten staat online en wellicht kunnen we je alsnog helpen.