Omsnoering

 1. Home
 2. Omsnoering

FILTERS

Sorteren op
Branche
Lengte
Breedte
Kleur

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

  Omsnoeren

  Verzeker een veilig en stabiel transport van al uw goederen door ze snel en veilig te omsnoeren. Met behulp van passende omsnoeringsbanden blijven uw producten op de pallets stevig op hun plaatst staan.
  In onze webshop verkopen we diverse soorten omsnoeringsbanden: Polyester band, PP band en PET band.

  PP omsnoeringsband

  PP band is de meest verkochte omsnoeringsband en wordt gebruikt in diverse branches. PP band is speciaal gemaakt voor lichte tot middelzware ladingen en zorgen dat je lading stevig vast staat op de pallet. Een voordeel van PP Band dat hij voordelig geprijsd is en prima geschikt is voor allerlei ladingen. Nadelen van PP band zijn dat de band gevoeliger is voor weersinvloeden en dat het een laag rek herstellend vermogen heeft.
  Wil je een sterkere omsnoeringsband. Dan is PET band een goed alternatief.

  PET band

  Pet band/ polyester band is de sterkste kunststof omsnoeringsband. Het wordt gebruikt bij zware ladingen. PET band is bijna net zo sterk als staalband en is veel lichter en makkelijker te hanteren. Ook is PET band een groenere keus dan staalband. PET band is heel goed bestand tegen schokken en stoten vanwege zijn rek herstellend vermogen, UV bestendig en weersbestendigheid. Een nadeel van PET band is dat het minder elastisch is dan PP band.