Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

Ook voor particulieren
Webshopkeurmerk
Gratis verzenden vanaf € 100,00

MAKKELIJK

VERZENDEN?

WIKKELVERPAKKING A4
Snelle levering

HOEVEEL

VERHUISDOZEN

HEB IK NODIG?

Iedereen is gelukkig anders. Dus hoeveel verhuisdozen je nodig hebt verschilt per persoon. Ben je een echte ‘spullenfreak’ of erg minimalistisch ingesteld? Iedereen moet daar…

WAAROM I'M GREEN?

Ace Verpakkingen probeert net zoals onze klanten zo ‘groen’ mogelijk te werken. Ons hoofdkantoor in Zevenhuizen is bijvoorbeeld enorm energiezuinig door allerlei moderne voorzieningen, zoals; hoge isolatiewaarden, warmtewisselaars, LED verlichting en energiezuinige mechanische ventilatie.

Naast de voorzieningen aan ons pand zijn ook de verpakkingen die wij verkopen bijna allemaal van 100% gerecycled en milieuvriendelijke grondstoffen geproduceerd.

Waarom zijn alle verpakkingen niet gemaakt van 100% gerecycled materiaal?

Soms ontkomen we er niet aan om een verpakking te maken met een gedeeltelijk nieuwe grondstof in verband met in verband met kwaliteitseisen We gebruiken dan grondstoffen die oneindig zijn, dat betekent dat deze grondstoffen er altijd zullen zijn. En natuurlijk zijn deze ‘nieuwe’ grondstoffen volledig recyclebaar.

Omdat wij merken dat veel klanten behoefte hebben aan duurzame en ecologische producten, hebben wij ‘Imgreen concepts’ bedacht. Imgreen staat voor producten die natuurlijk, biologisch afbreekbaar of recyclebaar zijn, kwalitatief hoogwaardige zijn en/of een zo laag mogelijke CO2 uitstoot hebben.

Alle producten op deze website die voldoen aan de kernwaarden van Imgreen zijn voorzien van een IMgreen keurmerk. Op de productenpagina’s kan je gemakkelijk filteren op al onze producten met I’Mgreen keurmerk.

Een greep uit onze IMgreen lijn

Menu