Verzenddozen

  1. Home
  2. Verzenddozen

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

contact us
Voor zakelijke en particulieren bestellingen
Gratis verzenden vanaf € 50,00
18 jaar ervaring

BEDRIJFSLOGO

OP TAPE?

side bar product tape
Vraag naar de mogelijkheden

HOEVEEL

VERHUISDOZEN

HEB IK NODIG?

Iedereen is gelukkig anders. Dus hoeveel verhuisdozen je nodig hebt verschilt per persoon. Ben je een echte ‘spullenfreak’ of erg minimalistisch ingesteld? Iedereen moet daar…

GEPERSONALISEEREDE BEDRUKKING

OP EEN VERZENDDOOS?

My project 1 88 1
Vraag naar de mogelijkheden

Verzenddozen kopen?

Verzenddozen zijn de favoriete verpakkingen van webshops. En dat is niet zonder reden! Deze dozen zorgen ervoor dat je producten veilig bij de klant aankomen. Bovendien zijn er verzenddozen in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, zodat er voor elk product een geschikte doos is. Bij Ace Verpakkingen bieden we verschillende soorten verzenddozen aan.

Amerikaanse vouwdozen

Verzenddozen zijn beschikbaar in verschillende maten en types, de meest bekende verzenddozen zijn de standaard kartonnen dozen, ook wel bekend als Amerikaanse vouwdozen. Deze dozen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen, en zijn verkrijgbaar in verschillende kwaliteiten, zoals enkel- en dubbelgolf. Enkelgolf dozen zijn geschikt voor het verzenden van lichte producten, terwijl dubbelgolf dozen steviger zijn en meer gewicht kunnen dragen. Door hun veelzijdigheid en betaalbare prijs zijn deze dozen populair bij zowel consumenten als bedrijven.

Sommige Amerikaanse vouwdozen hebben rillijnen, waardoor je de hoogte van de doos gemakkelijk kunt aanpassen en de doos op het gewenste formaat kunt snijden. Dit maakt het mogelijk om de kartonnen doos aan te passen aan het product dat je wilt verzenden.

Autolock webshopdozen

Op zoek naar een gemakkelijke en efficiënte manier om producten te verzenden? Dan zijn autolock webshopboxen de juiste keuze. Onze webshopdozen hebben een automatische bodem, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke montage, terwijl de zelfklevende strip en scheurstrip het sluiten en openen een fluitje van een cent maken. Webshopdozen zijn perfect voor bedrijven die veel pakketten moeten verzenden of voor iedereen die tijd wil besparen op het verpakken.

Brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn een handige manier om kleine en lichte producten te versturen via de reguliere post. Deze dozen passen net als een envelop gewoon door de brievenbus, waardoor de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het pakketje in ontvangst te nemen. Het versturen van een brievenbuspakje is bovendien voordeliger dan het versturen van een pakketje via pakketpost.

Do Good Bag Slim

De Do Good Bag Slim  is een innovatieve brievenbusverpakking die het inpakproces van producten aanzienlijk versnelt. Met deze verpakking kun je tot 5 keer sneller inpakken dan met een alternatieve brievenbusverpakking. Dit betekent minder handling en meer pakketjes in een auto, wat resulteert in minder CO2-uitstoot. De Envolobox is perfect geschikt voor het snel verpakken van catalogi, boeken, documenten en accessoires.

Postdozen

Onze postdozen zijn gemaakt van hoogwaardig wit golfkarton. Ze zijn gemakkelijk op te zetten dankzij het “auto” systeem van de zijkanten en kunnen vervolgens eenvoudig worden gevuld. De postdoos heeft een handige  insteekklep waardoor deze hersluitbaar is. Deze dozen zijn perfect voor het verzenden van producten die niet door de brievenbus passen.

Postdozen bedrukken

Wil je jouw zendingen een persoonlijk tintje geven? Overweeg om je verzenddozen te personaliseren met eigen tekst of logo. Of ga nog een stap verder en creëer een uniek ontwerp dat jouw merk vertegenwoordigt.

Het bedrukken van verzenddozen met het logo of ontwerp van jouw merk kan het imago van je merk versterken en een sterkere merkervaring voor klanten creëren. De verzenddoos is vaak het eerste wat de klant ziet bij ontvangst van het product, dus het is belangrijk om een ​​goede indruk te maken. Door verzenddozen aan te passen, kun je ervoor zorgen dat ze hetzelfde niveau van kwaliteit en professionaliteit uitstralen als jouw merk.

OFFERTE AANVRAGEN?

De webshop met kwalitatief goede verpakkingen voor bedrijven en particulieren.
Staat jouw verpakkingen er niet tussen of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

placeholder