Onze vermelding op sys.keurmerk.info/

Amerikaanse vouwdozen

  1. Home
  2. Amerikaanse vouwdozen

VRAGEN?

NEEM CONTACT
MET ONS OP!

contact us
Voor zakelijke en particulieren bestellingen
Gratis verzenden vanaf € 50,00
18 jaar ervaring

BEDRIJFSLOGO

OP TAPE?

side bar product tape
Vraag naar de mogelijkheden

HOEVEEL

VERHUISDOZEN

HEB IK NODIG?

Iedereen is gelukkig anders. Dus hoeveel verhuisdozen je nodig hebt verschilt per persoon. Ben je een echte ‘spullenfreak’ of erg minimalistisch ingesteld? Iedereen moet daar…

GEPERSONALISEEREDE BEDRUKKING

OP EEN VERZENDDOOS?

My project 1 88 1
Vraag naar de mogelijkheden

Amerikaanse vouwdozen

Amerikaanse vouwdozen voordelig online bestellen? Zoek niet verder dan Ace Verpakkingen! Voor online retailers die producten verkopen die te groot zijn voor de standaard brievenbuspost, zijn Amerikaanse vouwdozen de perfecte oplossing. Deze kartonnen dozen, ook wel stansdozen genoemd, zijn de meest gebruikte verpakkingen voor het verzenden van producten via pakketpost.

Amerikaanse vouwdozen

Voor online retailers die producten verkopen die te groot zijn voor de standaard brievenbuspost, zijn Amerikaanse vouwdozen de perfecte oplossing. Deze kartonnen dozen, ook wel stansdozen genoemd, zijn de meest gebruikte verpakkingen voor het verzenden van producten via pakketpost. Als u op zoek bent naar een betrouwbare en voordelige manier om uw producten te verzenden, overweeg dan om Amerikaanse vouwdozen te gebruiken! Deze dozen zijn betaalbaar, verkrijgbaar in verschillende formaten en bieden voldoende bescherming voor breekbare spullen tijdens de verzending. Het is geen wonder dat ze een populaire keuze zijn voor zowel bedrijven als particulieren.

Populaire verzendozen

Amerikaanse vouwdozen zijn populaire verpakkingsoplossingen vanwege hun stevigheid en handige ontwerp. Ze worden plat opgeleverd, waardoor ze weinig opslagruimte innemen en gemakkelijk te vervoeren zijn. Bij Ace Verpakkingen bieden we verschillende formaten Amerikaanse kartonnen dozen. Om de dozen te sluiten, kun je verpakkingstape of omsnoeringsmateriaal gebruiken. Onze Amerikaanse vouwdozen zijn duurzaam omdat ze grotendeels gemaakt zijn van gerecycled karton en 100% recyclebaar zijn.

Bij het kiezen van de juiste doos is het belangrijk om te kijken naar het juiste golfkarton. Je kunt kiezen uit enkele of dubbele golf, afhankelijk van het gewicht en de kwetsbaarheid van de producten.

Amerikaanse vouwdozen personaliseren

Wil je jouw zendingen een persoonlijk tintje geven? Overweeg om je verzenddozen te personaliseren met eigen tekst of logo. Of ga nog een stap verder en creëer een uniek ontwerp dat jouw merk vertegenwoordigt. Bij Ace Verpakkingen kun je ook een Amerikaanse vouwdoos op maat laten maken, wat duurzaam is omdat je minder karton en opvulmateriaal nodig hebt.

Het bedrukken van verzenddozen met het logo of ontwerp van jouw merk kan het imago van je merk versterken en een sterkere merkervaring voor klanten creëren. De verzenddoos is vaak het eerste wat de klant ziet bij ontvangst van het product, dus het is belangrijk om een ​​goede indruk te maken. Door verzenddozen aan te passen, kun je ervoor zorgen dat ze hetzelfde niveau van kwaliteit en professionaliteit uitstralen als jouw merk.

Amerikaanse vouwdozen bestellen?

Bij Ace Verpakkinge bestel je Amerikaanse vouwdozen tegen een aantrekkelijke prijs. En als u een grote hoeveelheid inkoopt, kunt u ook profiteren van onze gunstige staffelkortingen. Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

OFFERTE AANVRAGEN?

De webshop met kwalitatief goede verpakkingen voor bedrijven en particulieren.
Staat jouw verpakkingen er niet tussen of wil je een offerte op maat? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

placeholder